torsdag 8 oktober 2009

Parley! - Piratmöte i Linköping

Jag vill bara kort passa på att upplysa och påminna alla piratpartister som vill vara med och påverka partiets framtid om Parley, ett helgseminarium i Linköping den 17-18 oktober, dvs om lite mer än en vecka. SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR NU PÅ FREDAG!

Se hemsidan för anmälningsformulär och mer information. Deltagande kostar 100 kr och det finns möjlighet till mat och övernattning för långväga gäster.

Även om evenemanget främst är riktat till pirater i Östergötland så är givetvis besökare från resten av landet hjärtligt välkomna! Det kommer att finnas goda möjligheter till att nätverka och diskutera piratideologi samt spåna på idéer tillsammans.

Detta är så vitt jag vet Piratpartiets första möte av sitt slag och vad som diskuteras där kommer säkert att ligga till grund för flera framtida diskussioner runt om i landet. Så om ni möjlighet att komma bör ni inte missa detta tillfälle att påverka och inspireras.


2 kommentarer:

  1. Anmälan? Vart tog anonymitetskravet vägen?

    SvaraRadera
  2. @Anonym sådär i efterhand...
    Faktum är att vi diskuterade det där en del i organisatörsgruppen, men eftersom Parley kostar pengar (mat & logi, t ex), och vi på något sätt måste ha koll på vem som betalar för vad, valde vi att kräva ett minimum av uppgifter, som vi dock håller för oss själva - om inte FRA snor dem förstås.

    SvaraRadera