torsdag 22 oktober 2009

Fri musik från Jamendo 7: Tunguska Electronic Music Society

Tunguska Electronic Music Society är enligt dom själva "ett internationellt kooperativ av musiker" med bas i Moskva. På Jamendo kan man hitta tre samlingsalbum med Chillout-musik från deras artister som har släppts för fri nedladdning och kopiering i enlighet med Creative Commons licenser.

Jag har inte så mycket att säga om denna musik förutom att det är skön och välproducerad Chillout som jag gärna lyssnar på då det naturligtvis rör sig om axplock av deras samlade produktioner. Variationen är det heller inget fel på då det är många artister som har bidragit med låtar.

Lyssna på en av skivorna genom att klicka på widgeten nedan och gå sedan till denna sida om du vill lyssna på resten eller tanka hem albumen.  
[intressant?]

2 kommentarer:

  1. Att presentera musik från Jamendo är ett riktigt trevligt initiativ. Det är tydligt att det finns väldigt mycket musik av hög kvalitet där. Tyvärr har jag inte hittat något som faller mig i smaken än, men jag fortsätter att läsa dina tips.

    SvaraRadera
  2. Anonym: Vad är det för musiktyp som du föredrar? Jag har ganska mycket som jag tänkt att presentera så jag kan kanske flytta in något till om ett par dagar...

    SvaraRadera