söndag 11 oktober 2009

Fri musik från Jamendo 2: Sean Fournier

Sean Fournier är en amerikansk singer/songwriter som gör allt ifrån musik till promotions själv och har ett par skivor bakom sig. Han kan nog betecknas som en halvkänd musiker som inte är rädd för att prova nya vägar. Hans senaste album “Oh My!” har han släppt under CC och det finns för fri nedladdning från bl a Jamendo. Skivan innehåller en del nytt material och en del akustiska versioner av tidigare låtar, alla proffsigt arrangerade och producerade.

Rent musikaliskt kan det knappast bli mer mainstream än såhär, sätter du på denna musik så tror folk nog att du lyssnar på Rix-FM eller Lugna Favoriter. Det är med andra ord en perfekt skiva att introducera Creative Commons till omgivningen med och visa att det finns bra fri musik!

Sean Fournier har även skrivit väl om Jamendo på sin blogg och tycks allmänt vara förtjust över det bemötande han fått från Jamendos gemenskap. Klicka på widgeten nedan för att lyssna på Oh My! eller gå till hans sida på Jamendo eller hans hemsida för att tanka hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar