måndag 2 november 2009

Fri musik från Jamendo 11: Speedsound

För dom som gillar electro, trance och liknande så är Speedsound rena guldgruvan! Speedsound är såvitt jag kan förstå en brasiliansk musiklabel som har specialiserat sig på denna typ av musik och gör hela sin katalog fri för gratis nedladdning i syfte att marknadsföra sina artister.

Jamendo tycks vara deras primära plattform för fri spridning och på Speedsounds sida kan man idag hitta hela 100 album av diverse artister, grupper och DJ's från främst Brasilien. Antalet låtar och artister växer ständigt och har fördubblats på mindre än ett år.

Kvalitén på deras musik är allmänt hög och eftersom flera artister är samlade under denna label så varierar naturligtvis stilen ganska kraftigt mellan albumen så den intresserade rekommenderas att lyssna runt lite även om första bekantskapen kanske inte faller dem i smaken.

Genom att klicka på widgeten nedan så kan du lyssna på albumet Time Complex från Solaris, en av mina favoritgrupper från Speedsound. Resten av albumen från Solaris och andra artister under Speedsound kan du hitta här.


  
[intressant?]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar