onsdag 25 november 2009

Fri musik från Jamendo 16: TenPenny Joke

Efter ett litet uppehåll beroende på tidsbrist så fortsätter jag nu denna serie med tips om bra, fri musik. Ett mer kosher alternativ som inte bekostar mediaindustrins teknikfientlighet, hetsjakt på kopiering och vidriga förvrängning av lagar och samhällsnormer.

Denna gång blir det lite alternativ rock av en grupp som heter TenPenny Joke från Australien som har släppt sitt debutalbum "Ambush On All Sides" för fri nedladdning från Jamendo. Musiken är definitivt mainstream och av mycket hög kvalité, enligt många recensenter så påminner den om Nickelback.

Tittar man dessutom på deras hemsida så kan man se att TenPenny Joke är en grupp som arbetar hårt och målmedvetet på att slå igenom, en framgång jag absolut inte misunnar dem och jag hoppas att deras beslut att släppa sin musik fri via Jamendo bidrar till deras framgång.

Klicka på widgeten nedan för att lyssna eller besök deras sida på Jamendo för att tanka hem albumet gratis. Vill man däremot betala för en download eller fysisk skiva så finns det även flera alternativ länkade från deras hemsida.

  
[intressant?]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar