tisdag 9 februari 2010

Jamendo i din iPhone eller iPod Touch

För alla som har en iPhone eller iPod Touch så finns det en utmärkt officiell musikspelare från Jamendo som gör det lätt för dig att lyssna på hela deras bibliotek av fri musik. Sök i appstore på Jamendo så hittar du den.

Över 30.000 album av fri, creative commons licensierad musik som du kan lyssna på var du än befinner dig, gratis och utan strul. Ett utmärkt alternativ till Spotify som inte kostar en hundring i månaden eller stödjer de korrumperade stora mediabolagen.

Dina favoriter och spellistor från Jamendo dyker fint upp på din iPhone och du kan givetvis även söka efter musik och artister samt lyssna på topplistor och radioströmmar. Jag har testat den lite kort och det enda negativa jag har märkt är att man inte kan spola igenom låtarna, bara byta mellan låtarna.

En utmärkt gratisapplikation som jag rekommenderar till alla iphone användare. Rekommenderara den till dina kompisar också så kanske fler upptäcker den uppsjö av fri musik som finns! Peka dem sedan till denna blogg för lite musikrekommendationer.

[intressant?]

1 kommentar:

  1. Fast kanske ännu viktigare är att det också finns till android. :-)

    En annan bra sak med programmet är föresten nerladdningsfunktionen. Med ett klick (touch?) kan man få ner låten till sin egna musiksamling.

    SvaraRadera