fredag 9 juli 2010

Semestertider

Nu är det semestertider och därmed ligger denna blogg lite på sparlåga. Ni kommer att få se några sporadiska uppdateringar men i övrigt kommer jag att ägna mig åt andra aktiviteter, främst besöka vänner och bekanta, njuta av vädret, sköta om hem och trädgård samt återhämta mig från vårens intensiva arbetsschema.

Jag tänker även ta denna time-out till att tänka över denna blogg och vad jag vill göra med den samt hur mycket tid jag vill lägga ner på bloggande relativt andra aktiviteter. Hittills så har jag satsat på allmän nyhetsbevakning gällande främst Ubuntu, Creative Commons och fri musik, riktat mot en ganska begränsad publik av Ubuntuanvändare och redan engagerade nätaktivister. Så som jag känner nu så vill jag begränsa den tid som jag ägnar åt att följa och rapportera nyheter och istället satsa mer på mitt eget open source projekt och färre men mer genomarbetade debattinlägg för det som jag stödjer, eventuellt tidningsartiklar för att nå ut till den ännu ej frälsta massan. Därmed blir denna blogg som kommunikationskanal mindre intressant för både mig och läsarna som kommer att få se mindre material.

Dock är ännu inget bestämt, så vi får helt enkelt se vad som kommer att ske, allt beroende på hur olika faktorer i mitt liv och omvärlden samspelar, men med hänsyn till det stundande valet och mitt engagemang för piratpartiet så kan ni förvänta er lite mer politiska inlägg ett tag.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du fortsätter med Jamendo tipsen
  är glad över all ny musik jag har fått tips om

  SvaraRadera
 2. Anonym:

  Kul att du har tyckt om mina musiktips. Jag har vägt fram och tillbaks gällande dem då alla mina inlägg per automatik hamnar på Gnuheter och en del läsare där tycker att de är off-topic och tjatiga.

  Dock har jag en hel del kvar att rekommendera så jag ska se om vi kan ordna så att de inte visas på Gnuheter. Alternativt så gör jag färre inlägg med 3-4 rekommendationer var och bara länkar istället för widgets så att de inte stör de som är ointresserade lika mycket.

  SvaraRadera