söndag 17 april 2011

Ny spelbundle till Linux!

Tredje omgången av The Humble Indiebundle är nu i full gång och när jag skriver detta har du lite mer än 9 dagar på dig köpa fem DRM-fria spel i Linux, Mac och Windowsversioner till ett pris som du själv bestämmer. Du kan själv också bestämma hur mycket av pengarna som ska gå till utvecklarna, distributörerna och två olika välgörenhetsorganisationer. Du kan alltså välja att helt donera till EFF och få ett spelpaket på köpet.

Hittills har 122.418 personer nappat på erbjudandet och i snitt betalat $5.10 för paketet. Som vanligt har Linuxanvändarna visat sig vara mest generösa och betalat i snitt $11.77, vilket gör att intäkterna från Linuxavändarna uppgår till hela 25% av totalen.

En skillnad mot föregående är att alla spel denna gång kommer från samma utvecklare och de som tänker köpa bör vara medvetna om att det endast är tre av spelen som går att spela idag. Det fjärde spelet lades ner i slutet av utvecklingen och levereras som källkod med data och verktyg medans det femte fortfarande är under utveckling och kommer att göras tillgängligt så fort det är färdigt.

Själv har jag köpt men inte hunnit testa något av spelen än då jag fortfarande är upptagen med att klara de sista nivåerna i Osmos från Bundle 2.

[intressant?]Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar